Spesialisten på eiendomsinformasjon

Ambita er i dag største eier i Boligmappa. Selskapet står bak en rekke sentrale løsninger som sikrer en effektiv og åpen bolighandel i Norge, og innehar eierskap i flere selskaper.

Av Eirik Vigeland, markeds- og kommunikasjonssjef i Boligmappa

Eirik Vigeland

Boligmappa

29. juli 2020
Stig W. Seljeseth, administrerende direktør i Ambita
Stig W. Seljeseth, administrerende direktør i Ambita
0

Mange tusen brukere benytter Ambitas tjenester hver dag i forbindelse med boligsalg eller byggeprosjekter. Gjennom tett samarbeid med offentlig forvaltning og kunder, utvikler Ambita løsninger som gjør arbeidshverdagen for brukerne enklere og mer effektiv.

Ambita sitter på et unikt og sammensatt datagrunnlag og har spisskompetanse på eiendomsdata, komplekse integrasjoner og åpne plattformer. Selskapet drives av en visjon om å gjøre eiendomsmarkedet åpnere, tryggere og mer effektivt – for alle.

Ambita har vært på eiersiden av Boligmappa i flere år. I dag er Ambita majoritetseier, med 93,1 % av aksjene. De resterende eierne er Nelfo, Rørentreprenørene Norge og Elektroforeningen (EFO).899
b-0TrueFalse

Ambita het tidligere Norsk Eiendomsinformasjon, og endret navn til Ambita i 2014.

I tillegg til Boligmappa har Ambita eierskap i og Alva Technologies (70,52 %) , 4CastGroup (51%) samt Supertakst (13,0 %). Ambita AS er heleid av Nærings- og fiskeridepartementet.

272
  • ADD IMAGE

0
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20191218095809877.jpg #FFFFFF
Les også