Dette er Norges hyggeligste elektriker: - Helt fantastisk følelse!

- En dyktig fagperson med stort engasjement og det lille ekstra. Jurymedlem Erling fra Boligmappa hadde den store ære da landets hyggeligste elektriker skulle kåres.

Av Boligmappa

Eirik Vigeland

Boligmappa

9. september 2020
Geir Mæhle er Norges hyggeligste elektriker.
Geir Mæhle er Norges hyggeligste elektriker.
Norges-hyggeligste-elektriker-Geir-Mæhle.jpg

Elektriker Geir Mæhle fra Osterøy gikk i helgen til topps i elektrikerkategorien i den prestisjetunge kåringen Norges Hyggeligste Håndverker. Geir ble kåret som vinner på et lukket koronavennlig finalearrangementet på Popsenteret i Oslo. 


Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverkerbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksyrkene. Det er fjerde gang kåringen arrangeres, og årets engasjement har knust alle tidligere rekorder. Over 3500 nominasjoner har kommet inn og hele 277 869 stemmer fra hele landet.

 

Juryen forteller at under denne finalistens presentasjonsfilm, var det vanskelig å ikke sitte og glise. Dette er en særskilt dyktig fagperson, men også en håndverker som har med seg det lille ekstra. Han har skapt stort engasjement, og et stort volum med stemmer. I tillegg har finalisten nominert andre kandidater i årets kåring, noe som juryen trekker frem som positivt. Med denne personen er det virkelig liv og røre. Kan det være sånn at hele Arna har nominert? Vinneren av kategorien Elektriker er nemlig Geir Mæhle, leser juryens begrunnelse.


Glad og lettet

- Nå er jeg både glad og lettet. Helt fantastisk følelse. Jeg hadde håpet på en seier, men ikke trodd på det. Dette betyr kjempemye og viser at man blir satt pris på. Det er klart det er en selvtillitsboost. Egentlig er det en premie i seg selv å bli nominert. Jeg setter utrolig stor pris på alle nominasjoner og hyggelige ord, forteller Geir.

– Norges hyggeligste håndverker er et supert tiltak som fremhever de trygge og gode fagfolka. Det støtter vi i Boligmappa fullt sier, sier Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa.


 Målet med kampanjen "Norges hyggeligste håndverker" er å skape stolthet og positivt engasjement for håndverkeryrket. Kampanjen gjennomføres for fjerde gang, og i fjor ble rørlegger Camilla Cox Barfot fra Fredrikstad kåret til Norges Hyggeligste Håndverker.

 

Vinneren ble kåret av en fagjury under et arrangement på Popsenteret i Oslo 05. september. Kriteriene for å vinne er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser. I tillegg til å kåre Norges Hyggeligste Håndverker, ble det i år kåret vinnere innenfor de individuelle bransjene: lærling, murer, maler, snekker/tømrer, elektriker, rørlegger og en åpen kategori.

 

Les mer på www.hyggeligste.no

– Norges hyggeligste håndverker er et supert tiltak som fremhever de trygge og gode fagfolka. Det er det lett for Boligmappa å være med på, sier Erling Olaussen, daglig leder i Boligmappa.
2333
  • ADD IMAGE

0
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20191218095809877.jpg #FFFFFF
Les også